16:44

IMINT: UTÖKAR SAMARBETE MED SHARP

STOCKHOLM (Direkt) Imint och Sharp Corporation har utökat omfattningen på det licensavtal som upprättades i april 2017. Utökningen ger Sharp möjlighet att använda fler komponenter från produktplattformen Vidhance.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Det var den 18 april 2017 som Imint offentliggjorde att ett treårigt licensavtal ingåtts med japanska Sharp gällande inkludering av Vidhance videostabilisering i kommande smartphonemodeller. Imint meddelade senare att första produkten på marknaden med Vidhance blir Aquos R, som släpptes på den japanska marknaden under sommaren 2017.

"Parterna har idag genom ett tilläggsavtal till det ursprungliga avtalet kommit överens om att göra fler funktioner inom produktfamiljen Vidhance tillgängliga för framtida telefonlanseringar från Sharp", heter det.

På grund av sekretesskäl kan Imint inte ange ett beräknat ordervärde eller fler detaljer kring vilka Vidhance-funktioner som Sharp har för avsikt att ta in nya telefonprogram. Fler detaljer kan eventuellt offentliggöras i samband med kundens kommande produktlanseringar.Kristine Trapp +46 8 5191 7927
Nyhetsbyrån Direkt